Barion Pixel

HEART

9,90 

Romantické merino ponožky model Heart sú tu pre Vás a pre ľudí na ktorých Vám záleží. Kto by nechcel urobiť svet krajším a šťastnejším? Obdarujte seba a svojho milovaného partnera, je fajn, keď vie, že Vám na ňom záleží.  Ponožky sú navrhnuté na každodenné nosenie. ( 75% merino / 15% PAD / 10% lycra )

Katalógové číslo: - Kategória:

Romantické merino ponožky model Heart sú tu pre Vás a pre ľudí na ktorých Vám záleží. Kto by nechcel urobiť svet krajším a šťastnejším? Obdarujte seba a svojho milovaného partnera, je fajn, keď vie, že Vám na ňom záleží.  Ponožky sú navrhnuté na každodenné nosenie, voľný lem a pružné telo ponožiek pre komfort a pohodlné nosenie? Používanie ponožiek z merino vlny prináša Vašim nohám každodennú úľavu – doprajte im to !

Na výrobu všetkých modelov používame výhradne tie najkvalitnejšie materiály. Merino vlna v našich modeloch ponožiek pochádza z Austrálie. Materiál používame v celej konštrukcii ponožky, čo jej dodáva vysoké percento obsahu vlny. Ponožka je dostatočne elastická, a preto sa správne prispôsobí Vašim chodidlám. A takto chráni Vaše chodidlá pred nadmernou únavou. Model Heart je vhodný na každodenné nosenie s dôrazom na Vaše pohodlie. Pri návrhu a výrobe ponožiek sa snažíme o minimalizáciu dizajnu a maximálne funkčné a úžitkové vlastnosti. Život prináša však aj chvíle dôležitejšie, sú to chvíle strávené so svojimi najmilšími, tak prečo neskúsiť romantické merino ponožky Heart?

Pretože majú ponožky vyrobené z merino vlny vynikajúce termoregulačné vlastnosti, budú Vám dobrým spoločníkom v každom ročnom období. Ponožky vyrobené z merino vlny majú silné antibakteriálne účinky. Elasticita ponožky dovoľuje nohám voľný pohyb, pričom pružnosť vlákien ( Lycra, Elastan ) zachováva tkaninu primerane napnutú. Týmto spôsobom sa eliminuje tvorba záhybov na tkanine, čím sa znižuje riziko nadmernej únavy chodidiel. Romantické merino ponožky Heart stvorené pre Vaše romantické zážitky. O výhodách merino vlny a jej priaznivých účinkoch si môžete prečítať aj tu.

Zodpovednosť.

Merino vlna – je dar z prírody, avšak má charakter trvalo udržateľného zdroja. Z ekologického hľadiska patrí výroba a spracovanie vlny ku nízko emisným činnostiam. Naopak vlastnosti tohto materiálu ju predurčujú k použitiu v náročných podmienkach, a preto doprajte si aj vy ten skvelý pocit harmónie s prírodou pri vašich každodenných aktivitách. Je len na Vás či to bude v práci alebo vo voľnom čase či pri potulkách prírodou. Vyskúšajte sami prednosti tradičných materiálov vylepšených modernými technológiami. Alebo chcete urobiť radosť svojim blízkym ? Skvelý nápad ! Darček v podobe ponožiek isto poteší tých, na ktorých Vám záleží.

Našou filozofiou je minimalizácia dopadov na prírodu a preto ponožky balíme s ohľadom na minimálnu ekologickú záťaž. Používame minimalistické balenie našich výrobkov s dôrazom na ich funkčnosť. Užívajte si ponožky, nie obaly.

S láskou k Vám a s rešpektom k prírode  fjell – merinoponožky.

Hmotnosť 0,05 g
Veľkosť

, , ,

Farba

,

Nákupný košík