Barion Pixel

SHORT

5,90 

Jemné merino ponožky s voľným lemom a vysokým podielom merino vlny na každodenné nosenie. Veľmi obľúbený model, ktorý sme pre Vás inovovali pre maximálny komfort a  pocit slobody Vašich chodidiel. Ponožky sú vyrobené z veľmi jemnej merino vlny pre neopakovateľný pocit pohodlia počas letných dní. ( 80% merino / 13% PAD / 7% lycra )

Katalógové číslo: - Kategória:

Nízke letné merino ponožky SHORT si obľúbite hlavne v letnom období. Ponožky sú navrhnuté tak, aby zbytočne “nevykúkali” z Vašej letnej obuvi. Ale keby predsa len, tak nech sa predstavia vo veselých farbách. Lem ponožiek je veľmi jemný, ľahko napružený cez priehlavok chodidla. Model SHORT je vyrobený z vysokého podielu jemnej a kvalitnej merino vlny. Ponožky vyrábame vo viacerých veselých farbách, farbách, ktoré k letu predsa patria !

Na výrobu všetkých modelov používame výhradne tie najkvalitnejšie materiály. Merino vlna v našich modeloch ponožiek je pôvodom z Austrálie. Materiál je použitý v celej konštrukcii ponožky, čo jej dodáva vysoké percento obsahu vlny. Ponožka je dostatočne elastická, a preto sa správne prispôsobí Vašim chodidlám. A takto chráni Vaše chodidlá pred nadmernou únavou. Model SHORT je vhodný na každodenné nosenie s dôrazom na pohodlie chodidiel. Pri návrhu a výrobe ponožiek sa snažíme o minimalizáciu dizajnu avšak maximálne funkčné a úžitkové vlastnosti. Minimalistický dizajn znižuje podiel syntetických materiálov. Naopak výrobky sú materiálovo homogénnejšie, čím sa zvyšujú úžitkové vlastnosti ponožiek.

Nosenie ponožiek z kvalitnej jemnej merino vlny Vám spríjemní každý deň. Dlhodobé používanie ponožiek z merino vlny prinesie Vašim nohám každodennú úľavu – doprajte im to !

Pretože majú ponožky vyrobené z merino vlny vynikajúce termoregulačné vlastnosti, budú Vám vhodným spoločníkom aj v letnom období. Ponožky vyrobené z merino vlny majú silné antibakteriálne účinky. Elasticita ponožky dovoľuje nohám voľný pohyb, pričom pružnosť vlákien ( Lycra, Elastan ) zachováva tkaninu primerane napnutú. Týmto spôsobom sa eliminuje tvorba záhybov na tkanine, čím sa znižuje riziko nadmernej únavy chodidiel. Model SHORT reprezentuje kategóriu nízke letné merino ponožky a sú určené práve na letné dni do vzdušnej letnej obuvi. O výhodách merino vlny a jej priaznivých účinkoch si môžete prečítať aj tu.

Zodpovednosť.

Merino vlna – je dar z prírody, avšak má charakter trvalo udržateľného zdroja. Z ekologického hľadiska patrí výroba a spracovanie vlny ku nízko emisným činnostiam. Naopak vlastnosti tohto materiálu ju predurčujú k použitiu v náročných podmienkach, a preto doprajte si aj vy ten skvelý pocit harmónie s prírodou pri vašich každodenných aktivitách. Je len na Vás či to bude v práci alebo vo voľnom čase či pri potulkách prírodou. Vyskúšajte sami prednosti tradičných materiálov vylepšených modernými technológiami. Alebo chcete urobiť radosť svojim blízkym ? Skvelý nápad ! Darček v podobe ponožiek isto poteší tých, na ktorých Vám záleží.

Našou filozofiou je minimalizácia dopadov na prírodu a preto ponožky balíme s ohľadom na minimálnu ekologickú záťaž. Používame minimalistické balenie našich výrobkov s dôrazom na ich funkčnosť. Užívajte si ponožky, nie obaly.

S láskou k Vám a s rešpektom k prírode  fjell – merinoponožky.

Hmotnosť 0,05 g
Veľkosť

, , ,

Farba

, , , ,

Nákupný košík